Tekedu jap..dengan tajuk 18SX entry ni ye. Suami Tahan Lama tentunya menjadi idaman untuk suami dan isteri. Tapi kalau si suami yang ada masalah cepat pancut ni macam mana pula nak buat?

 

suami cepat pancut

 

Ini kerana Suami Tahan Lama akan dapat memberikan kepuasan seks yang maksimum kepada isteri!

Malah Suami Tahan Lama akan dikatakan suami yang gagah dan perkasa..wahhhh suami mana yang tak bangga dengan diri sendiri kan?

Tapi malangnya bukan semua orang mampu untuk menjadi “gagah perkasa”.

Faktor – Faktor Masalah Cepat Pancut

● Sensitiviti – tahap sensitiviti yang terlalu melampau.
● Kawalan Perasaan – terlalu inginkan kepuasan seks semasa bersama sehinggakan merasa tiada cara lain lagi yang boleh menghalang daripada berlakunya “pengeluaran” tersebut.
● Tahap Berahi – keberahian yang terlalu tinggi disebabkan oleh kelenjar seks yang terlalu aktif.
● Hormon – hormon yang tidak seimbang dan tidak boleh kawal.
● Stress dan Gaya Hidup – keadaan kerja yang memenatkan, kurang stamina, amalkan gaya hidup yang tidak sihat, badan terlalu besar dan berpenyakit.

Apa Kesannya Pada Si Isteri?

image

  • Ramai isteri “tidak puas” ketika bersama.
  • Isteri yang dicintai mencari lelaki lain.
  • Hubungan kelamin menjadi hambar dan berlaku “ala kadar” saja.
  • Pergolakan rumahtangga – Isteri tidak hormat suami.

Betullah apa yang dikatakan. Nak bahagia dalam perkahwinan..2 benda je nak kena jaga.

  1. Hubungan Seks
  2. Duit

Dalam islam sekali pun..kan dah beritahu..suami mesti membari nafkah Zahir dan Batin!

Untuk yang mengalami masalah Tidak Tahan Lama..apa kata anda amalkan setiap hari Vivix dan CoQ Health

vivix shaklee

CoQHealth Plus Shaklee
Vivix ni adalah untuk :

  • anti penuaan
  • menyokong kesihatan jantung dan sendi
  • melindungi dan memperbaiki sellular DNA
  • menggalakkan biogenesis (pembentukan baru) mitochondria untuk menigkatkan tahap tenaga didalam sel
  • dan pelbagai lagi khasiat

CoQ Health ni pula adalah untuk :

  • memberi tenaga berterusan
  • memelihara jantung
  • melancarkan aliran darah
  • dan macam – macam lagi

Bila badan sihat, jantung terpelihara, sendi (lutut dan pinggang) tiada masalah, aliran darah lancar..barulah semua benda jadi seronok betul tak?

Barulah dapat melayan bahtera bersama isteri dengan hati yang gembira. Tak delah isteri terus memendam rasa. Tak baik biarkan isteri terkapai2 keseorangan.

Oleh itu, berubah hari ini juga. Dapatkan Vivix dan CoQ Health untuk kebahagian dan kesihatan yang maxsimum untuk anda dan pasangan anda.

Testimoni Pengguna Vivix

 

 

image

Perkongsian dari rakan shaklee saya. Banyak testimoni katanye. tapi tak boleh nak share..sebab 18SX sangat lah tu.

 

>>>> 5 Tips Untuk Menyegarkan Kembali Suasana Ranjang Yang Dingin!

 

Berminat untuk mendapatkan Vivix dan CoQ Health, anda boleh hubungi Suami saya Hafiz 017-5376774 atau klik sahaja icon di bawah. Sembang dengan orang lelaki lebih mudah kan? 😉

 

 

order-sekarang-juga

ATAU

Pengedar Shaklee dan Cod Shaklee Ipoh

 

Sekiranya anda inginkan sebarang pertanyaan dan konsultansi berterusan secara PERCUMA sila hubungi saya. Ini kerana anda BERHAK untuk dapatkan LAYANAN ISTIMEWA daripada saya. KHAS UNTUK CUSTOMER SAYA SAHAJA.

 

Pengedar Sah Shaklee Ipoh Perak : Dilla Jalil (Shaklee ID 852451)

017 – 5657552 (whatsapp /sms)

admin@mamaqaireen.com (e-mail)

Dilla Jalil (facebook)

COD : KFC Medan Gopeng

Anda nak buat bisnes shaklee? saya akan ajar pelbagai RAHSIA group kami. (sila klik)

Tagged with →  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge