Assalammualaikum ^_^


Tentunya pagi ini adalah pagi yang ceria buat mama, no more Monday Blues wokeyyyy. Sebab apa?? sebab………kelmarin (Sabtu) mama balik Kampar, rumah Opah Qaireen. Lepas tu ada berita gumbira!! Mama tanya dengan Opah Qaireen.


Mama : Mak sihat?
Opah Qaireen : Alhamdulillah sihat.
Mama : So badan mak sekarang macam mana? Lutut sakit lagi tak? 
Opah Qaireen : Lutut mak sekarang dah tak sakit, nak bagun pagi pun rasa segar je. Kalau dulu sebelum bangun, nak bengkokkan lutut pun susah. Kena duduk melunjur dulu, sekarang ni Alhamdulillah. Segar je rasa. Nak bangun pagi pun senang. Bacaan Kolesterol mak pun dah turun!
Mama : ^_^ (senyum sampai ke telinga mama tau!!)


Untuk pengetahuan semua, Opah Qaireen berniaga di Medan Selera Kampar. So tiap2 pagi pukul 4am Opah Qaireen akan bangun untuk masak Nasi Lemak, Pulut, Bihun, Mee dan banyak lagi. Penatkan? Tapi waktu siang Opah Qaireen tak delah pergi berniaga..dia hanya masak je. Sebabnya pada waktu siang dia jaga baby 1 tahun & kakaknya yang berusia 6 tahun. (Mak dah tak nak jaga budak, tapi apa kan daya, jiran sebelah tetap hantar anak dia yang kecil tu, Mak mmg seorang yang lembut dan tak reti nak cakap TIDAK). 

Kuat macam Opah Qaireen..Gambar hiasan semata2..heheeee 

So anda boleh bayangkan kan? betapa penatnya beliau. Kita ni yang muda pun dah tak larat nak melayan anak sorang..ni kan pula orang tua. aduhaiiiiii..huhu. Nak tahu apa yang Opah Qaireen MAKAN?


Sebulan yang lepas, mama hadiahkan Ostematrix dan Omega Guard dekat dia. Ada apa dengan Ostematrix dan Omega Guard ni?

 

Komprehensif, Terbukti Secara Klinikal dan Mudah Ditelan

Membantu Mengurangkan Risiko Osteoporosis***
Kalsium dan Vitamin D yang mencukupi sepanjang hayat yang merupakan sebahagian daripada diet yang seimbang berupaya mengurangkan risiko osteoporosis.  Sebagai tambahan bagi membina tulang dan gigi yang kuat, nutrisi yang terdapat di dalam OsteMatrix berupaya:
  • Membantu mengekalkan tekanan darah yang normal*
  • Membantu dalam pengecutan otot dan pelancaran saraf*
  • Menolong mengurangkan simptom-simptom senggugut seperti perut kembung, kekejangan, retensi air, mudah eradang dan kemurungan.*
OsteMatrix Membekalkan:
  • 1,000 mg (100% DV) unsur kalsium daripada sumber-sumber yang mempunyai tahap kepekatan yang tinggi dan mudah diserap dari alam semula jadi
  • 400 mg (100% DV) magnesium untuk membantu menggabungkan kalsium ke dalam tulang serta menguatkannya
  • 400 IU (100% DV) vitamin D untuk merangsang penyerapan kalsium
Kaplet bersalut yang mudah ditelan
  • Sajian harian hanyalah sebanyak empat kaplet.  Untuk hasil yang lebih baik, ambil dua biji kaplet, dua kali sehari berserta makanan.

Minyak Ikan Terbaik Di Dunia
Mengandungi satu rangkaian penuh 7 jenis asid lemak omega-3 semulajadi iaitu EPA, DHA, ALA dan lain-lain lagi. EPA menyihatkan jantung dan sendi anda manakala DHA pula penting bagi perkembangan dan fungsi otak.*

Omega-3 membantu memperbaiki:
  • Sendi dan pergerakan
  • Kesihatan kulit
  • Sistem imun
  • Penglihatan
  • Pernafasan
  • Tingkahlaku positif di kalangan kanak-kanak
  • Fungsi sistem saraf
  • Spatial function dan spatial memory
  • Komunikasi Selular
  • Pengurusan berat badan



Malah Omega Guard adalah minyak ikan yang kaya dengan EFA (essential fatty acid), atau asid lemak perlu. Asid lemak jenis Omega-3 membantu meningkatkan kadar kolesterol HDL (kolesterol baik). Kolesterol baik ini akan mengeluarkan kolesterol dalam pembuluhd arah agar tidak terjadi pengenapan kolesterol di situ.


Alhamdulillah…mama happy sangat, Opah Qaireen bukan sahaja Tiada Sakit Lutut, malah Paras Kolesterol pun Menurun!! Anda sayang mak di kampung? Apa kata kita hadiahkan dia Ostematrix dan Omega Guard.

Untuk maklumat lanjut boleh hubungi mama :


1. LIKE fanpage MamaQaireen Shoppe


2. PM saya di fb, Dilla Jalil

3. Emel admin@mamaqaireen.com

4. SMS/ Whatsapp saya di 017-5657552.

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit
Tagged with →  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge