Wahhhhhhh best tak tajuk? Heheee..Jangan jeles tengok gambar di atas ye..tu isteri Aron Aziz yang sangatlah comel..comel kan?? kecik je orangnye..Masih terasa lagi bahang Aron Aziz ni..walaupun sebelum ni kecoh ada yang cakp nama dia dalam IC sebenarnya Mat Haron Mustapha Bin Mat Aziz (mama pun terkejut gak..kekekeke) tapi dia tetap glamer wokeyyy..Menang Artis Paling Popular lagi!! Sebab Mat Haron tulah dia glamer! heeeeeeee..Cayalah…ish..mama dengan baba pun minat juga..baba siap cakap, “kalaulah saya hansem macam Aaron mama mesti tak senang duduk” heheeee..baba sangat notty  ye..geget karang baru tau! 😛

Hish..ni semua gara2 mama terbaca di blog Azlin lah ni..nak cite pasal ESP dah tercerita pasal Aaron pulak dah..heheee..Ok..Ok..sekarang kita cerita pasal ESP Shaklee yang popular dan laris sangat ni. Ramai sangat yang vote ESP ye..



Apa itu ESP ??
ESP ialah PROTIEN. Kenapa protien penting bagi tubuh badan kita ?? … sebabnya
Protien adalah makanan terpenting untuk badan kita. Tubuh badan kita terdiri daripada protein seperti tulang, kulit, rambut, otot-otot, organ-organ, plasma, antibody, enzim, hormone, haemoglobin dan sel-sel. Manakala sel-sel di dalam tubuh badan kita bergantung kepada protien untuk menjalankan fungsinya seperti Membina sel-sel baru, Menggantikan tisu-tisu badan yang lama@tua dengan tisu-tisu yang baru, Menggantikan tisu-tisu yang rosak @ cedera dengan tisu-tisu yang baru.

APA yg BEST tentang ESP SHAKLEE ??
  1. Sumber “Protein Lengkap” dengan 9 amino asid penting yang tidak boleh dihasilkan oleh badan dan sukar diperolehi dari diet seharian.
  2. Berasakan tumbuhan (non-GMO soya) yang semulajadi rendah lemak dan bebas kolesterol.
  3. Terbukti secara klinikal dapat mengekalkan tenaga berjam-jam lamanya untuk kehidupan yg aktif… sesuai dgn namanya ENERGISING.
  4. Membantu mengekalkan kepejalan otot, pemulihan tisu badan dan fungsi enzim dan hormone yang sempurna. 
  5.  Membantu mengekalkan paras gula yang normal dalam darah. 
  6. Kandungan lemak dlm ESP sangat minum iaitu (1gm) Dan Tanpa laktosa di mana kadar penghadaman yang tinggi dan diserap terus ke dalam darah. 
  7. Paling penting tiada perasa tiruan, pemanis, pewarna dan pengawet 
  8. Mengandungi 5 vitamin B, 2 mineral dan 8 gram karbohidrat untuk tenaga.
Kelebihan ESP ??
  1. Menjadikan kulit muka cantik, halus,gebu dan berseri
  2. Bantu hilangkan parut jerawat di muka
  3. Memberi tenaga berpanjangan menjadikan badan semakin sihat dan kurang letih
  4. Menganjalkan kulit dan menganjalkan kembali payudara yang kendur
  5. Cepat kenyang dan membantu dalam pengurusan berat badan.
  6. Menyokong kesihatan imunisasi badan
  7. Mengawal paras kolesterol dan menyokong kesihatan jantung dan prostat.
  8. Membantu penyerapan vitamin dengan lebih baik berbanding mereka yg tak ambil bersama ESP.

Ada yg tanya kalau nak ambil vitamin jer tanpa amik ESP boleh?

Esp bantu sihatkan sel. Sel yg sihat dpt serap vitamin lain yg awak ambil tu dgn lebih baik. Kalau sel tak sihat, vitamin ambil masa lebih lama utk diserap dan efektif. Sbb tu mama suggest ambil esp skali… Kenapa esp shaklee, psl ianya confirm bersih selamat non gmo.. Kalo beli homemade soya pun tak seasli espBonusnya kulit gebu, anjal dan boleh kelihatan lebih muda ^_^

Lagi cerita best dan testimoni sahabat serta customer mama bersama ESP Shaklee.

Sebarang Pertanyaan Sila Hubungi mama :

1. LIKE fanpage MamaQaireen Shoppe 
2. PM saya di fb, Dilla Jalil
3. Emel admin@mamaqaireen.com
4. SMS/ Whatsapp saya di 017-5657552.

Tagged with →  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge