Alhamdulillah Kelas Shaklee | Kembara My Basic Blog yang sedang saya buat untuk anak didik Shaklee saya berjalan dengan lancar sekali. Hari Ahad yang lepas saya bersama suami telah pergi ke Klang untuk mengajar 2 orang wanita hebat. Seorang bernama Emma Kartika (klik disini)  dan seorang lagi bernama Nazira (klik disini)Mereka berdua menetap di Klang, sekiranya anda ingin mendapatkan barangan Shaklee secara COD anda bolehlah menghubungi mereka.

Kembara My Basic Blog

Seronok sangat saya rasa, sebabnya salah seorang anak didik saya yang dulunya tidak tahu langsung berkenaan dengan blog. Kini menjalankan perniagaan Shaklee dengan blog. Paling seronok bila dah mula rancak customer menghubungi beliau untuk mendapatkan barangan Shaklee secara COD.

Memang seronok bisnes Shaklee ni. Tak perlu nak keluar untuk buka kedai, anda hanya perlu sharekan sahaja info –  info dan kebaikkan Shaklee di dalam blog. Tetapi bagaimana nak share dan bagaimana cara unutk menarik minat pembaca, ada lah cara yang anda kena belajar 😉

Kembara My Basic Blog

Semalam saya baru dapat satu WhatsApp. Terkejut saya, bila beliau mengatakan bahawa beliau ingin belajar buat blog dan buat bisnes Shaklee melalui blog. Selagi anda ada keinginan dan ingin berusaha tanpa alasan, bila – bila masa sahaja saya sudi untuk ajar. Tetapi untuk Pengedar Shaklee dibawah jaringan saya aje lah yek 😉

Saya akan ajar untuk penggunaan Keyword, macam mana nak buat blog kita berada di 1st page google, berinteraksi dengan customer dan macam – macam lagi.

Ini adalah hak ekslusif untuk Ahli Shaklee dibawah jaringan saya sahaja!

Ingin menyertai Kelas Shaklee | Kembara My Basic Blog MamaQaireen dan berdaftar ahli untuk berniaga atau makan sendiri? Berminat untuk mendaftar keahlian Shaklee di bawah naungan saya, anda boleh hubungi saya Dilla Jalil 017-5657552

Sekiranya anda inginkan sebarang pertanyaan dan konsultansi berterusan secara PERCUMA sila hubungi saya. Ini kerana anda BERHAK untuk dapatkan LAYANAN ISTIMEWA daripada saya. KHAS UNTUK CUSTOMER SAYA SAHAJA.

 

Pengedar Sah Shaklee Ipoh Perak : Dilla Jalil (Shaklee ID 852451)

017 – 5657552 (whatsapp /sms)

admin@mamaqaireen.com (e-mail)

COD : KFC Medan Gopeng

Kenapa Seronok Jadi Ahli Under Dilla Jalil? <—— SILA KLIK

Tagged with →  
Share →

2 Responses to Kelas Shaklee | Kembara My Basic Blog MamaQaireen II

  1. surya says:

    Nant nyang dilla kembara ke sg.buloh yer..jumpa la cicitmu ni ..turunkn ilmumu…hikhik dekat je kan.

  2. MamaQaireen MamaQaireen says:

    boleh..kalau ada yg sudi, ai ok je..hikhik..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge