Hubungan seks adalah sangat penting bagi suami dan isteri. Ini kerana ramai pasangan suami dan isteri yang bergaduh disebabkan oleh masalah hubungan seks mereka. Adakah Makanan boleh Ransang Mood Seks anda? Tentunya boleh, tahukah anda bahawa makanan yang anda ambil setiap hari juga boleh membantu untuk meransang mood anda.

 

ransang mood seks

Sejak sekian lama, sesetengah jenis makanan termasuk buah-buahan dan sayur-sayuran boleh membantu anda meningkatkan mood sebelum bersama dengan pasangan masing-masing.

 

bawang-putih

1) Bawang putih mengandungi kandungan aktif iaitu allicin yang merangsang pengaliran darah ke organ seks.

 

buah delima

2) Buah delima turut dikenali sebagai epal cinta merupakan pembangkit syahwat yang membangkitkan keinginan seks.


tiram
3) Tiram kaya dengan zink di mana ia penting untuk penghasilan hormon kelelakian (testosteron). Ia merangsang hormon seks dengan menghasilkan dua jenis asid amini.

oats
4) Oat adalah bijirin yang merangsang tenaga dan berahi seks.

halia
5) Halia merangasang peredaran dan meningkatkan aliran darah ke bahagian organ seks yang penting.

celery
6) Saderi membantu meningkatkan ghairah kepada wanita. Ia turut mengandungi hormon lelaki iaitu androsterone yang meningkatkan ciri-ciri maskulin.

Green_Asparagus_Tips
7) Asparagus adalah perangsang nafsu yang kaya dengan vitamin E (vitamin seks terbaik) atau untuk memudahkan anda mencari makanan yang boleh Ransang Mood Seks anda 😉

Anda juga boleh dapatkan Vitamin E Shaklee. Hanya dengan ambil 1 biji sehari sudah cukup baik untuk keintiman dan kesihatan anda.

vitamin e shaklee

Kenapa Vitamin E Shaklee?

Kebanyakan lelaki yang mengambil Vitamin E sekurang-kurangnya seminggu sekali akan mempunyai lebih tenaga dan menikmati hubungan suami isteri berbanding yang tidak mengambilnya.

Manakala wanita pula yang mengambil sekurang-kurang nya selama tiga bulan, akan membantu meningkatkan “sexual desires dan menikmati hubungan CINTA dengan lebih baik.

Antioksidan yang seimbang dalam VITAMIN E bertindak menghalang penghasilan radikal bebas akibat tekanan. Nitrik oksida membantu pelancaran darah di alat sulit lelaki dan membantu ereksi yang lebih baik. Maka VITAMIN-E memang terbukti membantu lelaki terutama yang mengalami tekanan akibat kerja atau masalah kesihatan.

Sekiranya berminat untuk dapatkan Vitamin E Shaklee, anda boleh hubungi saya DILLA JALIL 017-5657552

 

KENAPA LELAKI DAN PEREMPUAN PERLUKAN VITAMIN E <—– SILA KLIK

 

PENGEDAR SAH SHAKLEE IPOH PERAK

DILLA JALIL

017-5657552 (call / sms / whatsapp)

admin@mamaqaireen.com (e-mail)

Tagged with →  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge