Selalunya mama berceloteh pasal customer mama kan??so hari ni mama nak bagi testimoni mama dan baba.


Jangan terkejut sekiranya mama bagi tahu, baba juga mengambil Set B. Hairan?? Kenapa??Siapa cakap orang lelaki tak boleh ambil Set B?? Nak tahu sebab apa baba ambil Set B, ini jawapannya :

1)Baba:
i) Dalam Set B (vitalea,vit c,b com,alfalfa) ada
-Set A (vitalea,vit c,b com)
-Set G (vit c,b com,alfalfa)
ii) baba berulang tiap2 hari dari Ipoh ke Tapah dgn menaiki bas pukul 6am, ptg pukul 7pm baru sampai rumah..so dia perlukan tenaga supaya sentiasa cergas.
iii) baba juga mmg kuat resdung..sbb tu dia ambil alfalfa.
iv) malah senjak ambil alfalfa ni, perut baba sgt lawas..tiap2 hari mesti membuang, so badan rasa ringan je.

2)Mama:
i) Sama seperti di atas, rutin harian dilla sgt2 busy..start pukul 5.30am bangun tidur, non stop buat kerja sampai lah ke malam.
ii) Mama salah seorng yg mengidap eczema, so senjak amalkan alfalfa ni..nampak bnyk sgt2 perubahan.
iii) Mama juga ada masalah dgn sembelit dan susah nk membuang..dulu dlm 1 minggu kadang2 1kali je membuang..skrg ni 5-6 kali dlm seminggu, sembelit??tiada lagi!!
iv) Yang ni paling mama suka..tiada lagi keputihan, baba puji tau! hubungan suami isteri semakin hangat (tambahan pula senjak ambil vit E..bertambah2 hangat, kulit pun makin cantik..heheee)





Tagged with →  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge