Ingin menurunkan berat badan??apa kata ibu2 cuba mengambil Lecithin..lagi pun Lecihin ni tidak mengganggu untuk menghasilkan susu.
Jom baca pengakuan seorng ibu ni:
_____________________________________________
3 kali sehari acik mimie ambik 2 pil Lecithin ini


Ha nampak..ada 3 botol..
2 tu botol kosong ye , 1 je yang ada isi
sebulan sebotol ye..means dah 3 bulan acik mimie amalkan Lecithin from Shaklee ini

allhamdulillah..berat badan masih maintain 54-55 kg!
bila dah 3 bulan consume Lecithin ni acik mimie notice metabolisma badan semakin baik
tak perlu acik mimie nak diet sangat
kalau dulu mesti ambik protein drink 2 kali sehari..sekarang sekali sehari pun sudah memadai dan yang paling penting..acik mimie dah boleh nak makan “beria2” sikit..

makan “beria” maksudnya :-

= sekali sekala lunch makan nasi berlaukkan ayam goreng sambal , sayur lemak kobis dan bergedil …

= sekali sekala malas masak di rumah , makan malam terus menuju McDonald , makan Double Cheese Burger / BigMac, air coke dan kentang Goreng .. dlm masa yg sama menjamu selera nugget dan vanilla ice cream anak2 punya .. hikhikhik …


ha!!!syok ooo bila sekali sekala dapat mkn bende2 di atas..dulu memang acik mimie reject terus..sekarang tidak lagi. Terima Kasih Shaklee

Nak tahu tip-tip kecantikan dari Acik Mimie boleh tengok blog beliau di sini.

credit Along
Tagged with →  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge