Benarkah teh hijau kurangkan berat badan dan boleh memberi tenaga kepada kita? Kenapa saya nak tipu pula kan? Masa bulan puasa baru – baru ni saya ada share tentang teh hijau yang saya selalu minum di FB saya.

Nak tahu apa yang saya share? Tak perlu risau. Anda boleh baca dekat sini je. Saya dah copy n paste dalam blog ni. Hehe… senang betul kerja kan? LOL.

 

Teh Hijau Kurangkan Berat Badan Dan Memberi Tenaga

 

Bila orang tanye camne nak bertenaga dan senang kurus?
Ni jawapan ahkak. Adek manis kena minum#cinchtea ni, barulah senang kurus dan bertenaga walaupun kurang pengambilan karbohidrat / tengah berpuasa / nak solat tarawih.

Apa yg best sangat tea ni?

Best wooooo..tengok muka ahkak ceria tak? Padahal pashmina tu main sauk je atas kepala 😆

Cinch tea ni kan..sangat bagus tau sebab fungsi dia akan meningkatkan #metabolisme badan kita.

Umur dah meningkat, metabolisme cepat turun. Sebab tu badan naik dengan gagah perkasa 🙊

So kita kena minum cinch tea ni setiap hari untuk mempercepatkan lagi pembakaran lelemaks dan memberi kita tenaga 💪🏻

Nak tahu lebih lanjut adek manis boleh baca di blog ahkak.
.
http://mamaqaireen.com/cinch-energy-tea-mix-shaklee-teh-istimewa-menambah-tenaga/
.
Nak tahu lebih lanjut.
PM/DM/WA ahkak.
017 565 7552 (dilla jalil)
.
#tsunamishaklee
#pengedarshakleeipoh
#ejenshakleeipoh
#codshakleeipoh
#shakleeipoh
#minumanbertenaga
#nakcepatkurus
#kurustanpadiet
#kurustanpabersenam

 

******

Haaa..itulah serba sedikit sharing saya di FB tentang Cinch Tea iaitu teh hijau yang selalu saya minum. Oklah saya huraikan sedikit apa yang ada pada Cinch Tea ni ye.

Cinch Tea ni bukan sahaja ada teh hijau, tapi lengkap dengan teh – teh yang istimewa untuk anda amalkan setiap hari.

teh hijau kurangkan berat badan

 

Kebaikan Cinch Energy Tea Mix

  • Selamat, Istimewa dan menambah tenaga secara semulajadi
  • Ditambah dengan Taurina bagi meningkatkan tenaga dan ketahanan badan
  • Pilihan alternatif terbaik untuk menggantikan minuman kopi, soda atau manisan untuk mengekalkan kecergasan tubuh.
  • Tanpa gluten, tanpa perisa, pewarna dan bahan pemanis tiruan.

Pelbagai Khasiat Cinch Energy Tea Mix

  1. Rendah kandungan Kafein (Teh Putih)
  2. Membantu merendahkan tekanan darah tinggi
  3. Mengurangkan kolestrol
  4. Melindungi jantung dan peredaran darah seluruhnya
  5. Menguatkan tulang
  6. Antibakteria dan antiviral
  7. Menggalakkan kulit yang sihat
  8. Mengurangkan gula dalam darah. Membantu mengurangkan gejala kencing manis
  9. Baik untuk pencernaan dan boleh mengelakkan cirit birit
  10. Membantu melawan penyakit seperti athma dengan mengembangkan saluran pernafasan

Selain daripada itu, sesiapa yang kurang bersenam juga digalakkan untuk membantu boostkan lagi metabolisma anda. Bila minum Cinch Tea ni, cepat sikit pembakaran lemak dan makin cepatlah anda dapat turunkan berat badan.

 

cinch tea 1

 

Minum panas sedap, minum sejuk2 pun sedap. Nak dapatkan Cinch Tea yang Istimewa ni?

Anda boleh menghubungi saya Dilla Jalil 017-5657552 atau klik icon di bawan ini.

 

Anda berminat untuk menjadi pengedar Shaklee?

Dengan kualiti produk yang terjamin, saya memerlukan pengedar untuk memenuhi keperluan di setiap pelusuk negeri termasuk negara jiran seperti Indonesia, Singapura dan Brunei.

Hubungi saya Dilla Jalil 017-5657552 jika berminat menjadi pengedar, kehadiran anda amat dialu – alukan!

 

******

 

Pengedar Sah Shaklee Ipoh Perak : Dilla Jalil (Shaklee ID 852451)

017 – 5657552 (whatsapp /sms)

dilla jalil@gmail.com (e-mail)

COD : KFC Medan Gopeng

Anda nak buat bisnes shaklee? saya akan ajar pelbagai RAHSIA group kami. (sila klik)

Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge