Alhamdulillah Emma dapat turunkan berat badan dengan jayanya!
Bukan main seronok lagi dia..heheee..Emma ni regular customer mama. Dia pun tak pernah kenal erti kalah. berusaha..berusaha..dan terus berusaha untuk menurunkan berat badan. Bagus Emma! dan kini hasilnya..taraaaaa…..
Thanks Emma di atas testimoni mu yang best!
Suami Emma tegur :
“Abg tengok ayang ni makin kurus!. Dah boleh pakai baju kebaya nampak”
Wah gitu….pujian best dari suami tercinta..I Like tau! ^_^
Sila klik di sini untuk testimoni Emma yang terdahulu.
Untuk gambaran jelas sila klik pada gambar

Dan yang ni comment Emma yang paling mama suka :
“Dilla Jalil dulu selepas habis pantang anak ke-2 berat badan sungguh lambat nak turun mengambil masa 1thn lebih sbb belum kenal dgn produk Shaklee nie. Tapi sekarang..utk anak ke-3…belum setahun berat badan sudah menurun hampir 7kg..inci pun sudah banyak menurun especially part perut dgn peha…:)”


Emma hanya mengambil Set Penyusuan (b complex, vitalea, vitamin c & alfalfa) + Lecithin dan Omega. Nak ketahui harga atau cara mengambil Emma setiap hari? Jangan risau, mama ada sediakan Pack Mini untuk harga yang ISTIMEWA 


Untuk maklumat lanjut boleh hubungi mama :

1. LIKE fanpage MamaQaireen Shoppe 
2. PM saya di fb, Dilla Jalil
3. Emel admin@mamaqaireen.com
4. SMS/ Whatsapp saya di 017-5657552.




Tagged with →  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge