Salam tahniah saya ucapkan bagi ibu2 yang baru saje disahkan hamil. Pening tak tahu nak ambil apa utk kesihatan diri dan baby dlm perut? Dapatkan dari kami Set Mengandung – Shaklee.

Gabungan vitamin semulajadi yang sangat sesuai untuk anda. Yang pasti Shaklee 100% guanranteed naturan & safe serta halal!

Ni testimoni dari customer saya..dia sangat berpuas hati dengan shaklee..Alhamdulillah, sakit belakang dah kurang, kaki cramp pun dah kurang, HB pun naik..seronok dia..customer seronok..saya lagi lah senorok! Hehee.

image

Apa yang ada dalam set tersebut?

Vitalea (multivitamin)
♥ penambahan tenaga segera
♥ pelengkap nutrisi
♥ kini lengkap dengan formula zat besi
♥ keupayaan sistem produktif
♥ melindungi organ

B complex
♥ lengkap dengan folic acid
♥ menukarkan makanan kepada tenaga
♥ melawan tekanan / mengawal stress
♥ membantu tumbesaran
♥ mencegah anemia

Vitamin C
♥ membaiki simptom pendarahan
♥ peningkatan sistem imun
♥ mencantikan kulit
♥ mengekalkan kolestrol sihat

Ostematrix (kalsiaum)
♥ lengkap dengan magnesium menggalakkan komposisi tulang dan rawan serta membantu sistem saraf
♥ menguatkan tulang
♥ membaiki kekejangan dan kebas2
♥ vitamin D – sangat di perlulan oleh wanita hamil, menyusu dan kanak2

Omega Guard (4 bulan ke atas)
♥ mengandungi omega 3 dan tinggi DHA
♥ mengawal kolestrol
♥ kengurangkan sakit2 sendi, seperti pinggang, lutut, dll
♥ meningkatkan sistem imun dan menyihatkan paru2.

Berminat untuk dapatkan barangan shaklee dari saya?

Hubungi :
♡ Dilla Jalil / MamaQaireen Shoppe
♡ SMS / WhatsApp : 0175657552
♡ E-mail : admin@mamaqaireen.com
♡ ID Shaklee : 852451
♡ Web : www.mamaqaireen.com

Tagged with →  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge