Bagi sesiapa yang mengalami masalah berjeragat, berpigmentasi dan rona kulit tak sekata, kini anda tidak perlu risau lagi. Saya ingin kongsikan testimoni ibu kepada 3 orang anak yang masih kecil ni yang mengambil Shaklee Collagen Powder selepas 3 kotak (6 minggu).

TESTIMONI COLLAGEN POWDER SHAKLEE..MEMANG AWESOME!!

Testimoni Shaklee Collagen Powder

“Pic dua2 ni mmg pic asli.. Xpakai make up ke apa.. Sebab tu korang bleh tgok lagi kesan pigmentasi yg semakin samar2 tuh.. Kalo sekiranya sy apply fondation mmg kesan tuh hilang rata je ngan kulit.. Dulu kakak sy sndiri slalu suh sy guna naturactor bagai hehehe. Cuma sy rasa masih pelik kalo bersih tang2.. Dah bertahun2 ngan jeragat nih…..Semakin teruk bila mengandung.. Menjadi2.

 Jadi sy amik keputusan.. Biarlah sy tunggu hilang sndiri je dgn supplement shaklee nih..xyah susah2 nak smbunyikn..sebab sy yakin ia akan hilang. Btw umo sy masih 24tahun(salam perkenalan.. Sy mama 3anak kecil :P. ramai plak dok pm sy panggil kakak…segan hikhik).Kesan utama collagen nih.. Sgt terasa kulit kita lembuttt je. Semakin cerah bukan kat muka je.. Tp semua2. Kesan calar2,sunburn..semua xde dah..sebab dulu sy nih mmg ahli persatuan..aktif berjemur,berkhemah sana sini. (baru suami ckp td haha. Sebab dia xnak tegur sbelum ni takut sy upload pic sndiri. Padahal pic sndiri kat fb pun jarang nak kuar) hehe..”

 

Shaklee Collagen Powder  sangat mudah larut dengan minuman dan makanan kegemaran anda. Setiap paket memudahkan anda menggunakannya dengan segera pada bila-bila masa & dimana jua anda berada.Lebih istimewa buat anda, PEMBELIAN 3 KOTAK sekaligus melayakkan anda mendapat KEAHLIAN PERCUMA dan CASH PERCUMA!! Jangan lepaskan peluang keemasan ini, sambil kita berkolagen, kulit jadi cerah dan sekata, sambil tu boleh generate income juga… siapa nak bagii..betul tak? ^_^

 

Hubungi saya:

Dilla Jalil | 017-5657552 [SMS/WhatsApp dialukan] | admin@mamaqaireen.com

||Dapatkan konsultasi PERCUMA dengan pembelian dari MamaQaireen Shoppe||

Tagged with →  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge