Anda hamil anak pertama? Buntu dan tak tahu set berpantang apa yang sesuai untuk anda selepas bersalin nanti?

Saya dulu masa anak pertama pun macam tu juga. Terlalu banyak set barpantang sampai tak tahu yang mana satu yang terbaik untuk saya dan juga baby.

Kebetulan anak saya Qaireen mengalami prolong jaundice, so sampai habis pantang saya tak makan set berpantang tersebut. Berbeza pula semasa berpantangkan Hasya anak kedua saya. Daripada sebelum mengandungkan dia, sampailah kini saya masih mengamalkan Shaklee.

Serius cakap, best sangat2 Set Berpantang Shaklee ni. Yang penting ia bukan lah jamu. So kalau anak anda mengalami jaundice ketika berpantang, tiada masalah untuk anda mengambil Set Berpantang Shaklee ini.

TESTIMONI Set Berpantang Shaklee

Saksikan video ibu ini berpantang dengan Shaklee

Amalan Pantang Selepas Bersalin Elak Mimpi Ngeri Sakit Sembelit from iReach HD on Vimeo.

 

Testimoni 1.0

 

image

 Alhamdulillah rase lebih sihat selepas 5 hr bersalin bersalin

Testimoni 2.0

testimoni set berpantang 2

rasa lebih bertenaga dan badan cepat sihat. recommended sangat2

Testimoni 3.0

testimoni set berpantang 3

i hava all the energy to manage all the kids wpun xcukup tido. sekurang2nya x kena selsema sbb letih (slalu telih sket mesti selsema!) since ada iron tablet tu, xdela rs pitam2 or bentan wpun byk bergerak.

Nak tambah sket, b-co tu betul2 leh manage mood swings. Kurang sket rasa nk mengamuk sbb bdk2 xbg kerjasama..

 

Testimoni 4.0

testimoni set berpantang

 

BACA : Imam Muda Hisbul Beli Set Menyusu Shaklee Untuk Isteri 

 

Apa Yang Hebat Sangat Set Berpantang Shaklee ni?

set-berpantang-shaklee

Vitalea – mengandungi vitamin yang lengkap dan iron untuk anda selama berpantang. Untuk mengelakkan daripada rasa pening akibat kekurangan banyak darah

B complex – membari tenaga dan mengawal stress..kena ingat ye, nak menyusukan baby ibu tak boleh stress.

Vitamin C – mengukuhkan sistem imun supaya menjadi sihat dan mengelakkan daripada demam, batuk dan selsema ketika dalam pantang.

Zinc – pemulihan luka, berperanan seperti ikan haruan untuk mempercepatkan luka.

ESP – meningkatkan tenaga dan sangat bagus untuk ibu menyusu serta mencantikan semula kulit ibu berpantang.

Ostematrix – Mengelakkan sembelit dan sakit – sakit badan

 

BACA : Set Berpantang / Set Bersalin Shaklee

 

Jika anda masih lagi belum dapatkan Set Berpantang Shaklee, dapatkan hari ini juga. InsyaAllah anda pasti berpuas hati. Hubungi saya Jalil 017-5657552 atau klik sahaja icon di bawah.

 

 

order-sekarang-juga

ATAU

Pengedar Shaklee dan Cod Shaklee Ipoh

 

Berminat Menjadi Pengedar Shaklee?

Dengan kualiti produk yang terjamin, saya memerlukan pengedar untuk memenuhi keperluan di setiap pelusuk negeri termasuk negara jiran seperti Indonesia, Singapura dan Brunei.

Hubungi saya Dilla Jalil 017-5657552 jika berminat menjadi ahli atau pengedar, kehadiran anda juga amat kami alu – alukan.

 

 

*****

__________________________

Pengedar Sah Shaklee Ipoh Perak : Dilla Jalil (Shaklee ID 852451)

017 – 5657552 (whatsapp /sms)

admin@mamaqaireen.com (e-mail)

COD : KFC Medan Gopeng

Anda nak buat berbisnes shaklee? saya akan ajar pelbagai RAHSIA group kami. (sila klik)

 

 

Tagged with →  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge