* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.*

Alhamdulillah…Sungguh gembira saya mendengar testimoni dari  Zamzalina Samsuddin.

Just utk share.kegembiraan saya…bleeding selama 6 bulan amat menakutkan saya..berkali2 jumpa doktor dan wat test Paepsmear..result Ok..negative dr kanser. tp darah tetap keluar sehingga nak solat pun terpaksa cuci dan tukar semua..sangat menguji kesabaran saya. Rupanya hormon saya tk stabil. Doktor gomen suggestkan utk saya cari suplement seperti EPO atau seumpamanya. Dalam masa yang sama saya mengidap ekzema yang menyebabkan lepuh kedua tapak tanga dan kaki …boleh saya katakan 2011..dugaan bagi saya..kerja terjejas sebab selalu MC, buat kerja rumah terpaksa pakai sarung tangan begitu juga dekat ofis..sebab kulit mengering dan merekah…lepas tu berdarah..sakitnya Allah sahaja yang tahu..(nasib boss sporting support beli glove buat stok)badan pun lemah lesu..Suatu hari saya terbaca pasal Shakleee dari (Cery MamaFaiz) lama juga ingin mencuba..akhinya tergerak juga hati utk try..tk kisah dah pasal harga..sebb kesihatan lebih utama..sama juga nilainya dgn beli shaklee..Saya cuba GLA + Meal shake + ESP + Nutriferon ..Alhamdulilah gerak hati saya benar..Allah dh tunjukan jalan utk selesaikan masalah saya..FREE dari bleeding dan ekzema semakin hilang …hanya tinggal..parut2 sahaja..syukran Ya Allah.dan terima kasih Shaklee.”

Apa yang boleh saya simpulkan,jika ‘asas’ kita baik, insyaallah luaran juga baik.Sepertimana Zamzalina yang telah mencuba ESP (bagus untuk repair sel-sel badan) dan GLA (untuk repair ketidakseimbangan hormone). Alhamdulillah..


Jom baca banyak lagi tentang
ESP di SINI.

Untuk maklumat lanjut sila berhubung dengan saya melalui


Dilla Jalil

SMS / WhatsApp : 017-5657552
E-mail : mamaqaireen@yahoo.com

 

Tagged with →  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge