Kunci kebahagian dalam hubungan suami isteri ialah zahir dan batin. Sekiranya kurang salah satu dari 2 perkara tersebut, tentunya hubungan akan menjadi hambar.

Persoalannya, bagaimanakah untuk menyegarkan kembali suasana ranjang yang dingin?

happy couple

 

Untuk hari ni, saya nak berkongsi sedikit berkenaan dengan hubungan kelamin antara suami dan isteri. Kadang2 perkara yang paling membahagiakan buat suami isteri boleh berubah menjadi sesuatu yang cukup membosankan.

Jadi sebelum hubungan kelamin menjemukan anda atau pasangan sebaiknya lakukan sesuatu.

Oleh itu, kita sebagai isteri perlulah menjaga “aset” kita sebaik mungkin, tambahkan lagi tenaga, hilangkan segala keputihan, guatkan lagi “grip” , beri layanan yang power dan sebagainye.

Jika anda mengalami masalah2 seperti keputihan dan lain2, dapatkan sesuatu untuk menghilangkannya. Bagi saya, tidak perlu ambil ubat2 yang kita sendiri tak tahu keberkesanannya. Hanya dengan mengambil supplement sudah cukup memadai.

Kenapa?

Vitamin E

Kebanyakan lelaki yang mengambil Vitamin E sekurang-kurangnya seminggu sekali akan mempunyai lebih tenaga dan menikmati hubungan suami isteri berbanding yang tidak mengambilnya.

Manakala wanita pula yang mengambil sekurang-kurang nya selama tiga bulan, akan membantu meningkatkan “sexual desires dan menikmati hubungan CINTA dengan lebih baik.

Antioksidan yang seimbang dalam VITAMIN E bertindak menghalang penghasilan radikal bebas akibat tekanan. Nitrik oksida membantu pelancaran darah di alat sulit lelaki dan membantu ereksi yang lebih baik.

Maka VITAMIN-E memang terbukti membantu lelaki terutama yang mengalami tekanan akibat kerja atau masalah kesihatan

 Alfalfa

Alfalfa ni mengandungi phytoestrogens juga menyebabkan ia mempunyai fungsi seperti kacip Fatimah, maka, membantu dalam “hubungan” suami isteri (enhance libido).

Malah, ada juga yang mengaitkannya dengan membantu pembesaran payudara serta sangat membantu untuk menghilangkan maslaah keputihan bagi wanita.

 

Untuk perkongsian bersama saya sertakan juga :

5 Tips Menyegarkan Kembali Suasana Ranjang Yang Dingin.

1. Kuasa ciuman

Jangan memperkecil-kecilkan kuasa sebuah ciuman. Satu ciuman saja sudah mampu meningkatkan tahap keghairahan anda dan pasangan anda. Ia juga dapat memanjangkan hubungan seksual itu sendiri. Oleh itu jangan melupakannya baik ketika hendak memulakan seks atau selepasnya.

2. Jelajah setiap inci tubuh pasangan

Belaian pada tubuh pasangan adalah aksi-aksi ketika hubungan intim yang tidak boleh anda tinggalkan begitu saja. Saling menjelajah dan membelai tubuh satu sama lain dengan tangan boleh menambahkan keintiman. Mana tahu anda akan bertemu dengan titik rahsia yang baru dan mampu membangkitkan berahinya.

3. Renungi matanya

Bukan saja ketika saling membelai pasangan, renungi juga mata pasangan terutama setelah anda berdua mengalami orgasma. Cara itu anda akan berasa lebih dekat intim dan terikat secara emosional.

4. Bisikan manja

Bisikkan sesuatu yang manis dan menggoda di telinganya. Selain itu seringlah menyebut atau memanggil namanya dengan panggilan manja untuk memperlihatkan rasa sayang dan cinta anda pada dirinya. Panggilan manja juga akan menimbulkan satu kebanggaan pada diri mahupun pasangan.

5. Berkongsi rasa

Setelah sama-sama melayari bahtera bersama, janganlah berhenti begitu saja. Gunakan waktu selepas itu dengan berkongsi perasaan. Anda juga boleh saling memicit, membelai atau tidur sambil berpelukan. Ketika ini jugalah anda boleh meluahkan perasaan cinta dan sayang pada pasangan.

 

Bila dah amalkan  5 tips ni, jangan lupa ambil sekali Vitamin E dan Alfalfa tau. Tak percaya cuba tengok testimoni ni :

Doa saya, semoga anda berbahagia bersama pasangan anda dunia dan akhirat 😉

Berminat untuk mendapatkan barangan Shaklee, anda boleh hubungi saya Dilla Jalil 017-5657552 atau klik sahaja icon di bawah.

 

order-sekarang-juga

ATAU

Pengedar Shaklee dan Cod Shaklee Ipoh

 

Sekiranya anda inginkan sebarang pertanyaan dan konsultansi berterusan secara PERCUMA sila hubungi saya. Ini kerana anda BERHAK untuk dapatkan LAYANAN ISTIMEWA daripada saya. KHAS UNTUK CUSTOMER SAYA SAHAJA.

 

 

Pengedar Sah Shaklee Ipoh Perak : Dilla Jalil (Shaklee ID 852451)

017 – 5657552 (whatsapp /sms)

admin@mamaqaireen.com (e-mail)

Dilla Jalil (facebook)

COD : KFC Medan Gopeng

Anda nak buat bisnes shaklee? saya akan ajar pelbagai RAHSIA group kami. (sila klik)

Tagged with →  
Share →

One Response to 5 Tips Menyegarkan Kembali Suasana Ranjang Yang Dingin

  1. dialova says:

    “sungguh ulasan ” tips Cara Membuat Suami Puas Di Ranjang “yang patut dicoba”
    dialova menulis…resep agar rumah tangga bahagiaMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge