Saya Dilla Jalil Isteri kepada En. Hafiz dan ibu kepada Qaireen dan Hasya. Saya adalah Pengedar Sah Shaklee di Ipoh Perak. Saya juga salah seorang Breastfeeding Peer Counselor di Perak.

US HQ 1

Saya mula mengenali produk shaklee ni pada tahun 2002, tapi masa tu tak ambil pun. Selepas saya berkahwin dan melahirkan Qaireen, baru saya mula berminat untuk mengambil shaklee sebagai makanan tambahan.

Selepas pantang saya tidak dapat mencari pengasuh untuk Qaireen, jadi saya terpaksa berulang alik dari Kampar ke Ipoh setiap hari dengan menaiki bas.

Bila badan dah terlalu letih, tambahan pula sentiasa stress, tentunya ia akan mengganggu penghasilan susu. So dari situ saya mula berjinak2 dengan shaklee.

Bermula dengan makan sendiri untuk beberapa bulan dan akhirnya saya berminat untuk berniaga.

Nak tahu macam mana kisahnya lagi. Saksikan Video saya bersama suami.

Saya Peer Counselor Laktasi, Tapi Masih Buat INI from iReach HD on Vimeo.

Macam tu lah dulu, dari suami tak yakin dengan Shaklee. Tetapi kini, dia pula orang pertama yang hebat berkongsi cerita pasal Shaklee.

Memang betul – betul shaklee effect tau! 😉

 

Pengedar Sah Shaklee Di Ipoh Perak

 

Alhamdulillah, saya sangat bersyukur dan gembira dengan apa yang saya miliki sekarang. Untuk sebarang pertanyaan berkaitan dengan perniagaan boleh lah hubungi saya.

Berminat Menjadi Pengedar Shaklee?

Dengan kualiti produk yang terjamin, saya memerlukan pengedar untuk memenuhi keperluan di setiap pelusuk negeri termasuk negara jiran seperti Indonesia, Singapura dan Brunei.

Hubungi saya Dilla Jalil 017-5657552 jika berminat menjadi pengedar, kehadiran anda amat dialu – alukan!

Anda nak buat berbisnes shaklee? saya akan ajar pelbagai RAHSIA group kami. (sila klik)

 

Pengedar Shaklee dan Cod Shaklee Di Ipoh Perak

Pengedar Shaklee dan Cod Shaklee Di Ipoh Perak

Dilla Jalil

Call / SMS / WhatsApp : 017-5657552

E – Mail : dillajalil@gmail.com