Omega Guard Shaklee adalah antara Minyak Ikan yang Terbaik di dunia dan diekstrak dari laut air sejuk di perairan negara Jepun. Ia juga bukan dihasilakan melalui hati ikan. Malah, produk hebat shaklee ini juga adalah 3 kali lebih tumpat dari ketumpatan hati ikan.

Ingin tahu Kebaikan Minyak Ikan Omega Guard Shaklee? Teruskan membaca, terdapat pelbagai info yang berguna untuk anda dan keluaraga anda.

 

omega guard shaklee

 Omega 3 terdiri daripada EPA dan DHA.

Untuk mengetahui kebaikan dan kelebihan Omega 3 anda boleh klik DISINI.

 

perbandingan omega dengan produk lain

 

Kebaikan Minyak Ikan Terbaik Di Dunia 

Berbanding dengan produk lain di pasaran, Omega Guard Shaklee merupakan minyak ikan paling tulen di dunia yang mengandungi rangkaian spectrum penuh 7 jenis asid lemak Omega 3 semulajadi termasuk EPA, DHA, ALA dan banyak lagi.

Satu Sajian Omega Guard Shaklee dapat membekalkan hampir 1000mg asid-lemak omega-3 EPA dan DHA

 

omega

 

omega 2

 

10 Kebaikan Minyak Ikan Omega Guard Shaklee

  • Perkembangan Minda & Otak – Khasiat DHA yang terkandung dalam Omega Guard dapat disalurkan kepada bayi sejak didalam kandungan ibu dan sewaktu ibu menyusukan bayi mereka. Apabila berusia 1 tahun, Omega Guard  boleh diambil dengan cara dicampurkan ke dalam susu, makanan atau menguyah.
  • Perkembangan Memori & Fokus – Sangat sesuai untuk orang yang mudah lupa atau hilang fokus kerana ia membantu dalam meningkatkan daya ingatan.
  • Menyokong Kesihatan Kardiovaskular – Asid lemak Omega 3 yang terkandung dalam Omega Guard  merupakan asid lemak yang penting dalam membantu memastikan jantung, arteri dan salur darah sentiasa berada dalam keadaan sihat dan tidak tersumbat. Produk ini membantu merendahkan paras trigliserida dalam badan lalu merendahkan risiko daripada terkena penyakit jantung ataupun stroke.
  • Mengawal Paras Kolestrol – Bertindak untuk melawan kolestrol jahat (LDL). Ia akan mengurangkan kandungan kolestrol jahat dalam darah dan meningkatkan bilangan kolestrol baik.
  • Memelihara Fungsi – Fungsi Sendi – Paras asid lemak omega -3 larut dalam tisu rawan. Oleh sebab itu ia boleh mencegah kemusnahan enzim yangmembentuk tisu rawan. Ia mencegah arthritis, memelihara fungsi – fungsi sendi dan gout dengan effective.
  • Mengurangkan Gejala Asthma – Memandangkan Omega 3 amat baik untuk melawan radang, maka pengambilan minyak ikan Omega Guard dapat membantu mengurangkan gejala selsema, asthma ataupun radang paru-paru.
  • Menguraikan lemak – Mencegah pengumpulan lemak pada badan dan seterusnya mengelakkan masalah obesiti.
  • Meningkatkan Sistem Imun & Menyihatkan Paru – Paru  – Mengawal sistem imun seperti memperbaiki alahan kulit, psoriasis, demam hay, bronkitis, penyakit lelah, hepatitis, SLE (lupus erythematosus) dan penyakit buah pinggang.
  • Menentang Kanser – Kajiantelah menunjukkan bahawa Omega 3 boleh mencegah kanser paru – paru, payudara, prostat dan kolon. Ia juga boleh meningkatkan pankreas pesakit kanser unutk berfungsi denan lebih effektif.
  • Mencegah Insomnia & Membantu Mengurankan Tekanan (stress) – EPA & DHA mempunyai keupayaan untuk menstabilkan emosi dan membantu dalam perkembangan kesihatan mentel, termasuk kemurungan, tekanan, kebimbangan (anxiety), neurasthenia, insomania, autism, kanak – kanak hiperaktif dan penyakit schizophrenia.

 

omega 3

 

Ultratulen Bergred Farmaseutikal

Kebanyakan pengusaha – pengusaha kilang menggunakan kaedah menyulingan tekanan tinggi untuk mengekstrak minyak ikan. Malangnya dengan menggunakan kaedah tersebut ia akan memusnahkan sesetengah nutrien. Selain itu juga ia boleh menipiskan kandungan logam yang boleh membahayakan kesihatan.

Tetapi berlain pula dengan produk Shaklee, Shaklee menggunakan kaedah Ultratulen Bergred Rarmaseutikal teknologi terkini untuk menghasilkan Minyak Ikan Omega Guard Shaklee. Proses penyulingan ini adalah proses penyulingan proprietari 3 molekul untuk mengekstrak asid lemak omega 3 yang paling tulen dan semulajadi yang bermafaan di bawah suhu rendah yang terjaga.

Proses ini menumpukan kepada penghasilan asid lemak omega yang asli dan menghilangkan pencemaran serta menyingkirkan bahan berbahaya seperti plumbum, merkuri, arsenik, kadmium, dioksin dan PCB (polychlorinated biphenyl – merupakan bahan kimia industri yang sangat toksik.

 

Begitu hebat dan pelbagai kebaikan yang terdapat didalam Omega Guard Shaklee. Saya sendiri mengamalkannya setiap hari daripada kandungan anak ke 2 saya berusia 16 minggu sehingga sekarang anak ke 2 saya berusia 1 tahun 2 bulan. Saya mengamalkan bukan untuk diri sendiri, malah anak saya juga mendapat khasiat tersebut melalui susu badan yang saya berikan kepadanya.

Adakah minyak ikan yang anda makan dapat menandingi kehebaan dan kebaikan minyak ikan omega guard shaklee? Pastikan anda mendapat yang terbaik untuk diri anda dan keluarga anda.

Anda ingin mendapatkan produk shaklee yang hebat ni? Jangan buang masa lagi, bertindak dengan cepat. Hubungi saya SEKARANG JUGA! Dilla Jalil 017-5657552 atau klik sahaja icon di bawah.

 

order-sekarang-juga

ATAU

Pengedar Shaklee dan Cod Shaklee Ipoh

 

 

Sekiranya anda inginkan sebarang pertanyaan dan konsultansi berterusan secara PERCUMA sila hubungi saya. Ini kerana anda BERHAK untuk dapatkan LAYANAN ISTIMEWA daripada saya. KHAS UNTUK CUSTOMER SAYA SAHAJA.

 

Pengedar Sah Shaklee Ipoh Perak : Dilla Jalil (Shaklee ID 852451)

017 – 5657552 (whatsapp /sms)

admin@mamaqaireen.com (e-mail)

COD : KFC Medan Gopeng

>> OMEGA BAGUS UNTUK MENURUNKAN TEKANAN DARAH TINGGI?

>> KURUS TAK BERMAKSUD TIADA KOLESTROL, TAHU TAK KOLESTROL BOLEH MEMBAWA MAUT!

>> MAHUKAN ANAK SIHAT DAN BIJAK, SILA KLIK

Tagged with →  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge