Kenalkah anda pada Imam Muda Hizbur?  Imam Muda Hizbur merupakan Naib Juara dalam rancangan Iman Muda musim pertama. Beliau seorang Guru Tahfiz dan berumur 31tahun. Berliau juga sudah berkahwin dan mempunyai seorang isteri yang sangat lemah lembut serta manis orangnya.

imam muda hizbur

Imam Muda Hizbur & Isteri

Cantik dan ayu sangat isteri beliau kan?

Sekarang ni dah ramai yang mengakui kehebatan dan keberkesanan terhadap produk shaklee. Malah telah ramai ibu – ibu yang menyusukan anak mereka juga mengambil Set Menyusu Shaklee untuk memberi kecergasan dan memperbanyakkan susu serta melancarkan aliran susu.

Kebanyakkan ibu – ibu yang menyusukan anak gemar mengambil Set Menyusu Shaklee kerana lebih mudah untuk di makan. Selain memperbanyakkan lagi susu, ibu – ibu ini juga mengakui selepas mengamalkan Set Menyusu Shaklee mereka lebih cergas daripada biasa.

Tidak terkecuali artis – artis dan orang kenamaan juga mengambil Shaklee bagi menjaga kesihatan mereka seperti Rita Rudaini, Mizz Nina, Watson Nyambek, Tun Dr. Mahathir Mohamad dan ramai lagi.

Kenapakah Set Menyusu Shaklee Begitu Hebat?

Set Menyusu Shaklee

Set Menyusu Shaklee

Vitalea ~ Memastikan tubuh badan menerima semua zat dan vitamin yang penting dan perlu dalam menjamin kesejahteraan secara am

B complex ~ Lengkap dengan 8 kumpulan B yang diperlukan oleh tubuh badan demi membantu tubuh badan bertenaga, otak lebih fokus dan emosi lebih stabil

Vitamin C ~ Sebagai antioksidan dan membantu meningkatkan sistem imunisasi badan

Alfalfa ~ Raja segala tumbuhan, membantu meningkatkan imunisasi, mengandungi kalsium dan bagi ibu – ibu yang menyusu ai sangat mambantu mempercepatkan penghasilan susu ibu.

Ostematrix ~ Antara komponen utama dalam susu ibu selain air dan protein, ialah kalsium. Maka ibu menyusu perlukan kalsium secukupnya bagi melegakan otot dan saraf dan megelakkan daripada kerosakan gigi dan sakit tulang.

ESP ~ Untuk menghasilkan hormon dalam badan, ini kerana susu ibu berkait dengan hormon (prolactine & oxytocin). Malah protein adalah komponen utama susu ibu selepas air, kekurangan protein akan menyebabkan ibu meghadapi masalah kurang susu.

 

Testimoni Set Menyusu Shaklee

Testimoni Set Menyusu Shaklee

Set Menyusu Shaklee ni lengkap untuk keperluan harian bagi ibu menyusu. Tambahan pula tidak lama lagi akan berpuasa. Tentunya ibu – ibu susah hati kalau EBM yang akan dikumpul tidak mencukupi keperluan anak anda. Biasanya kalau bulan puasa, kuantiti susu memang akan menjadi sedikit kurang dari biasa. Itu adalah normal sebab kita berpuasa. Jika anda larat anda teruskan mengepam 3 jam sekali. Jika tidak, 4 jam sekali pun boleh. Biasanya kalau di pejabat pam 3x sehari, anda kurangkan dan menjadi 2x sehari. Tapi kalau kurang pam, kuranglah sikit Stok EBM anda. Oleh itu, lebih baik mula mengumpul stok daripada sekarang!

imam muda hizbur

Isteri Imam Muda Hizbur

imam muda hizbur

Imam Muda Hizbur

Gambar credit dari sahabat shaklee saya : superbvitamin

Tak sangka kan? Isteri Imam Muda Hizbur juga mengamalkan Shaklee bagi menyusukan anak perempuan beliau. Sekiranya anda berminat untuk dapatkan Set Menyusu Shaklee, sila hubungi saya DILLA JALIL 017-5657552 atau admin@mamaqaireen.com

Saya akan sertakan jadual lengkap pengambilan Set Menyusu Shaklee bagi hari biasa dan juga sewaktu berpuasa. Saya Juga akan beri beberapa tips untuk memudahkan anda mengepam dan menyusu ketika berpuasa. Tips ini hanya untuk customer dari Blog saya sahaja. Cepat hubungi saya SEKARANG JUGA!

 

KEPENTINGAN AIR DALAM TUBUH BADAN MANUSIA <—- Klik DISINI

 

Tagged with →  
Share →

6 Responses to Imam Muda Hizbur Beli Set Menyusu Shaklee Untuk Isteri?

  1. Faiz Saaid says:

    lepas nih bolehlah jadi imam muda apeh dolah

  2. MamaQaireen says:

    mmg dah jadi pun..

  3. Alhamdulillah..semakin lama semakain ramai memilih Shaklee untuk kesihatan

  4. Abdur says:

    Maknanya shaklee sudah semakin dipercayai manfaatnya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge