Berita baik bagi anda yang sedang mencari Pengedar Shaklee Di Klang dan Shah Alam untuk Cash On Delivery (COD) Shaklee Di Klang dan Shah Alam. Sekiranya anda ingin mendapat barangan Shaklee dengan segera, anda boleh menghubungi wakil pengedar kami di kawasan anda iaitu Pn. Emma Kartika. Kini anda tidak perlu lagi bersusah payah meredah jam, anda hanya perlu menghubungi Pn. Emma Kartika dan membuat temujanji di mana – mana untuk COD Shaklee Di Klang dan Shah Alam. Anda boleh menghubungi beliau di talian 012-2285484 untuk mendapatkan terus barangan Shaklee serta mendapatkan konsultasi secara PERCUMA. 

pengedar shaklee di klang shah alam

 

Pn. Emma Kartika adalah Pengedar Shaklee Di Klang dan Shah Alam. Beliau telah mengamalkan Shaklee dari tahun 2011. Bermula dengan makan sendiri iaitu mengamalkan Set Berpantang Shaklee dan meneruskan ke Set Penyusuan Shaklee.

Testimoni beliau :

“Setelah mengamalkan SET ini ketika berpantang, ternyata sungguh terasa perbezaannya ketika berpantang anak pertama dan ke-2. Berpantang anak ke-3..MamaLuv rasa lebih sihat dan bertenaga. Luka MamaLuv pun cepat sembuh, susu badan MamaLuv pun banyak , tiada masalah sembelit dan berat badan MamaLuv pun turun dengan cepatnya. Ketika berpantang baby MamaLuv pun jarang meragam dan tak banyak masalah. Nak di pendek kan cerita tahap kesihatan MamaLuv dan baby terjaga. Sejak itu lah MamaLuv terus jatuh cinta dengan produk Shaklee dan kekal sehingga kini mengamalkan produk-produk kesihatan Shaklee yang lain. Bak kata orang..kalau tak kenal..maka tak cintakan. Bila dah jatuh cinta…pasti akan melekat sampai bila-bila.”

Betul kata orang, tak kenal maka tak cinta. Setelah mengamalkan sendiri Vitamin Shaklee, kini beliau bergiat aktif untuk berniaga pula. Alhamdulillah sudah lebih 1 tahun beliau menjadi Pengedar Shaklee di Klang dan Shah Alam.

Kelebihan Pn. Emma Kartika Menjadi Pengedar Shaklee Di Klang dan Shah Alam

pengedar shaklee di klang shah alam

  • Pengamal tegar Produk Shaklee
  • Menjalani perniagaan Shaklee secara sepenuh masa.
  • Barangan Shaklee juga sentiasa “Ready Stock”
  • Boleh COD Shaklee Di Klang dan Shah Alam pada bila – bila masa
  • Mendapat konsultasi dan layanan istimewa secara berterusan dengan setiap pembelian daripada beliau
  • Penghantaran seluruh Malaysia

 

pengedar shaklee di klang shah alam

 

Bagi anda yang berada diluar kawasan, jangan risau kerana anda masih boleh mendapatkan Vitamin Shaklee. Anda hanya perlu menghubungi beliau dan segalanya akan diaturkan. Beliau akan memberikan layanan terbaik kepada anda.

Anda boleh menghubungi Pn. Emma Kartika untuk mendapatkan Vitamin Shaklee kegemaran anda sekarang!

 

Emma Kartika Mohd Anuar

Pengedar Shaklee Klang dan Shah Alam (No ID: 887782)

Fanpage : vitaminswithluv

Email : ikka1979@gmail.com

Call/SMS/WhatsApp : 012-2285484

Cash On Delivery (COD) : Klang (Bukit Raja, Meru dan Kapar), Shah Alam dan Setia Alam

Tagged with →  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge