Anda gemar MINUM VIVIX SHAKLEE? Bagaimanakah cara anda minum setiap hari? Sebelum saya kongsikan bersama Resepi Saya Minum Vivix Shaklee Dengan Lebih Sedap, saya akan cerita serba sedikit tentang Vivix Shaklee ni. Vivix Shaklee dianggap sebagai tonik ajaib! Vivix Shaklee mengandungi ramuan yang tersendiri iaitu Polygonum Cuspidatum, anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. Polifenol ialah kumpulan fitokimia berasaskan tumbuh-tumbuhan dengan kebaikan antioksidan dan berkesan melambatkan penuaaan sel.

vivix shaklee

 

Kali ini saya akan kongsikan bersama resepi daripada saya sendiri untuk minum Vivix Shaklee, bagi saya resepi ini lebih sedap daripada minum Vivix Shaklee begitu sahaja. Rasa Vivix Shaklee ni ada sedikit masam dan kelat serta sedikit “panas”. Sekiranya anda mengambil Vivix Shaklee, saya sarankan anda perlu minum banyak air masak dan lebih sesuai diminum pada waktu pagi.

Jika anda ambil pada waktu malam dikuatiri badan akan kekurangan air, ini kerana anda tidak minum banyak air pada sebelah malam. Ada sesetengah orang tidak tahan dan akan berasa sakit tekak. Tapi kalau anda tiada apa masalah, maka teruskan sahaja.

 

performane

Justeru itu saya pun mendapat ilham untuk mencampurkan Vivix Shaklee bersama – sama dengan Performance Drink. Supaya dapat mengurankan rasa “panas” pada badan. Tapi kalau musim sejuk memang seronok ambil Vivix Shaklee. Sekiranya anda bercadang untuk ke luar negara pada musim sejuk. Ambil Vivix Shaklee 2 kali sehari.

Performance Drink pula adalah minuman yang bagus dan dapat mengelakkan diri anda daripada penghidratan. Terbukti secara Klinikal membekalkan spektrum elektrolit yang menyeruluh, termasuk kalsium dan magnesium. Selain itu juga rumusan elektrolit proprietari OPTI-LTYE™ dengan campuran unik karbohidrat di dalam Performance Drink dapat bertindak pantas untuk memberikan tenaga serta-merta yang berkekalan serta merangsang penghidratan optimum.

Kalau bulan puasa, bagus ambil Performance Drink ni waktu sahur. Mereka yang terdedah dengan matahari atau kurang minum air juga bagus ambil Performance Drink  setiap hari.

 

Vivix Shaklee & Performance Drinks

Vivix Shaklee & Performance Drinks

Ini adalah beberapa gambar peribadi saya minum Vivix Shaklee dan Performance Drink. Boleh diambil pada bila – bila masa anda suka.

Resepinya adalah :

1 Sudu Besar  Vivix Shaklee

3 – 4 Sudu Besar Performance Drink

350 ml Air Masak

3 – 4 Ketul Ais Batu

Lepas tu anda boleh Shake dan Minum 🙂

 

Untuk Video anda boleh layari Instagram (klik sini) Peribadi saya.

1) Bahagian Pertama (klik sini)

2) Bahagian Kedua (klik sini)

 

Vivix Shaklee & Performance Drinks

3 Gabungan Hebat :

Vivix Shaklee + Performance Drink + Shaklee Collagen Powder = Sihat, Bertenaga & Cantik 😉

testimoni vivix shaklee

Testimoni Vivix Shaklee yang paling saya suka

Badan yang sihat tentunya diidamkan oleh setiap insan. Jika badan sihat, kehidupan harian juga akan menjadi lebih ceria.

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan barangan Shaklee, anda boleh hubungi saya Dilla Jalil 017-5657552 atau klik sahaja icon di bawah.

 

order-sekarang-juga

ATAU

Pengedar Shaklee dan Cod Shaklee Ipoh

 

 

Sekiranya anda inginkan sebarang pertanyaan dan konsultansi berterusan secara PERCUMA sila hubungi saya. Ini kerana anda BERHAK untuk dapatkan LAYANAN ISTIMEWA daripada saya. KHAS UNTUK CUSTOMER SAYA SAHAJA.

 

Pengedar Sah Shaklee Ipoh Perak : Dilla Jalil (Shaklee ID 852451)

017 – 5657552 (whatsapp /sms)

admin@mamaqaireen.com (e-mail)

COD : KFC Medan Gopeng

Tagged with →  
Share →

2 Responses to Resepi Saya Minum Vivix Shaklee Dengan Lebih Sedap

  1. Saif Khalid says:

    Tengok pun dah rasa sedap!
    Wajib try ni. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge