Ini kisah lama, tapi hari ni baru saya nak bercerita. Maaf ye, terlambat pula.

Sebenarnya ada banyak group dalam Shaklee ni, terutamanya di Malaysia. Apabila anda ingin mendaftar KEAHLIAN SHAKLEE, pastikan anda mendaftar dengan group yang betul. Kalau boleh biarlah anda masuk bawah orang yang boleh memimpin dan memberi tunjuk ajar kepada anda. Tak kira lah sama ada dari segi produk, cara pengambilan vitamin, cara untuk berbisnes (termasuk mengajar cara melakukan bisnes secara online) atau apa sahaja.

Ramai yang dah jadi ahli, lepas tu menyesal sebab tersalah pilih Group. Group yang mereka masuk tu tak buat apa2 pun. Malah “mak” (upline) mereka lepas tangan dan biarkan “anak” (downline) terkapai2 sendirian. Kesian…..

Alhamdulillah saya bersyukur kerana saya di bawah group yang betul, group yang hebat, group yang digeruni di Malaysia. Upline2 saya semuanya Master yang hebat, dan saya sendiri lagi 1 tapak sahaja untuk menuju ke Master Coordinator. Doakan saya ye.. ^_^

seminar shaklee

Seminar Shaklee | Jom Hebat – UTM

Setiap bulan group kami selalu membuat seminar atau kelas. Tak kiralah SEMINAR JOM HEBAT, SEMINAR MAGIC & pelbagai KELAS BIMBINGAN. Sekiranya anda duduk di Ipoh, saya boleh datang ke rumah anda untuk kelas bimbingan. Sekiranya anda menetap luar dari Ipoh?

Jangan risau, kita masih berhubung melalui internet, kita boleh berwebinar. Lagipun sesiapa yang menjadi AHLI SHAKLEE under saya, saya akan masukkan dalam group khas. Saya pun hampir setiap bulan turun ke KL ^_^

Sekiranya anda berminat untuk JOIN GROUP HEBAT KAMI. Anda boleh MENDAFTAR KEAHLIAN bersama saya. Untuk yang nak makan sendiri pun boleh join. Tak semenstinya yang nak buat bisnes je.

BERMINAT NAK DAFTAR AHLI SHAKLEE? <——– klik dan baca di sini

Hubungi saya DILLA JALIL 017-5657552 | admin@mamaqaireen.com

 

Tagged with →  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge