Sejak akhir – akhir ni, ramai ibu telah sedar betapa pentingnya penyusuan susu ibu. Maka ramaiah ibu – ibu diluar sana mencari info – info berkaitan dengan susu ibu. Terdapat pelbagai cara untuk Tambah Susu Ibu Dengan Cepat. Tetapi ibu – ibu juga harus ingat dan fahami konsep penyusuan yang sebenar, iaitu “Suppy & Demand”. Lebih tinggi “demand” maka lebih banyaklah susu itu akan di “supply”.

Tambah Susu Ibu Dengan Cepat

Menyusukan Anak Di Mana Sahaja.

 

Pengalaman saya sendiri yang berjaya menyusukan Qaireen (anak pertama) dan kini menyusukan Hasya (anak kedua) memang ada perbezaan. Semasa Qaireen, saya masih bekerja 8.30am – 5.30pm, manakala dengan Hasya saya 100% direct menyusukan dia. Apa yang penting, sekiranya ibu tidak bersama anak maka ibu haruslah pam susu 3 jam sekali.  Malam pun kena pam tau, jangan malas! Nanti stok EBM tak cukup siapa yang merana? 

Tetapi disebabkan dengan kerja, tanggungjawab sebagai isteri dan ibu yang memerlukan anda lebih tenaga. Maka tentunya akan membuat anda cepat penat dan stress! Siang malam pagi petang asyik nak pam susu je. Bila nak rehat? Bila badan penat dan sentiasa stress, macam mana nak tambah susu ibu dengan cepat. Betul tak?

Oleh itu saya cadangkan agar anda cuba SET MENYUSU SHAKLEE. Saya sendiri menggunakannya dari tahun 2010 lagi, malah sehingga kini saya masih lagi megamalkannya. Paling ketara sewaktu dalam pantang. Serius saya “takut” sangat nak ambil ESP dan ALFALFA. Tak sanggup nak bengkak susu 😉

 

Tambah Susu Ibu Dengan Cepat

Tambah Susu Ibu Dengan Cepat

Lihat sahaja pengakuan jujur rakan saya di FaceBook. Beliau telah mengamalkan SET MENYSUSU SHAKLEE dan ESP dari tahun 2008 lagi. Sebab tu semasa saya dalam pantang, saya “takut” untuk minum ESP. Yang paling seronok bila Hasya hanya minum sekejap – sekejap. Berbanding dengan Qaireen dulu yang kuat mengempeng. Ohhh penatnye… 🙂

 

Tambah Susu Ibu Dengan Cepat

Tambah Susu Ibu Dengan Cepat

TESTIMONI : Susu bdn byk walaupun anak tak hisap direct..perah je… Bdn pun tak la rasa lesu.. Itupun saya mkn 4 biji je..kalau saya mkn lbh mungkin susu makin bnyk..tq

Seronok sangat bila customer saya sms dan menceritakan tentang susu beliau. Alhamdulillah dengan Shaklee beliau dapat TAMBAH SUSU IBU DENGAN CEPAT! Saya doakan semoga beliau berjaya menyusukan anaknya sehingga 2 tahun. Customer saya tu, anaknya masih di WAD NICU (baby jantung berlubang). Kita sama – sama doakan yang terbaik untuk mereka.

Apakah yang ada di dalam SET MENYUSU SHAKLEE?

Vitalea ~ Memastikan tubuh badan menerima semua zat dan vitamin yang penting dan perlu dalam menjamin kesejahteraan secara am

B complex ~ Lengkap dengan 8 kumpulan B yang diperlukan oleh tubuh badan demi membantu tubuh badan bertenaga, otak lebih fokus dan emosi lebih stabil

Vitamin C ~ Sebagai antioksidan dan membantu meningkatkan sistem imunisasi badan

Alfalfa ~ Raja segala tumbuhan, membantu meningkatkan imunisasi, mengandungi kalsium dan bagi ibu – ibu yang menyusu ai sangat mambantu mempercepatkan penghasilan susu ibu.

Ostematrix ~ Antara komponen utama dalam susu ibu selain air dan protein, ialah kalsium. Maka ibu menyusu perlukan kalsium secukupnya bagi melegakan otot dan saraf dan megelakkan daripada kerosakan gigi dan sakit tulang.

ESP ~ Untuk menghasilkan hormon dalam badan, ini kerana susu ibu berkait dengan hormon (prolactine & oxytocin). Malah protein adalah komponen utama susu ibu selepas air, kekurangan protein akan menyebabkan ibu meghadapi masalah kurang susu.

 

Anda mengalami masalah penyusuan susu ibu? Anda nak susukan anak anda sehingga 2 tahun? Anda nak dapatkan produk ini? Anda berminat dengan produk ini? Jangan buang masa lagi..sila hubungi saya DILLA JALIL 017-5657552 atau e-mel ke admin@mamaqaireen.com.

Jadual pemakanan dan segala tunjuk ajar berkenaan dengan Penyusuan Susu Ibu akan saya berikan. Tetapi hanya untuk customer saya sahaja! Ini kerana anda adalah customer yang terpilih untuk mendapatkan layanan yang istimewa.

 

IBU MENYUSU MAHU KURUS DAN HILANGKAN SALURAN SUSU TERSUMBAT <—— KLIK SINI

 

Hubungi :

Dilla Jalil (852451)

017-5657552

admin@mamaqaireen.com

 

Tagged with →  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge