Mengapakah saya mengatakan Youth Skincare ni adalah rawatan kecantikan yang terbaik untuk anda? Sebelum saya menceritakan apa yang terdapat di dalam Youth, saya akan cerita dahulu apakah itu Youth.

Set penjagaan kulit yang mudah dan ringkas untuk membantu menyingkirkan sel kulit mata, menghidrat, melindungi dan menyuburkan kulit anda untuk mengekalkan keremajaan.

Selain itu, Youth Skincare juga amat sesuai untuk membantu anda menangani masalah tanda-tanda penuaan, mengurangkan kedutan, bintik-bintik hitam penuaan, pigmentasi, memberpaiki kerosakkan disebabkan oleh cahaya matahari bagi meningkatkan kecerahan dan seri pada wajah anda.

Apa Yang Best Sangat Tentang Youth?

1.0 Tahukan anda, Youth telah dibuat kajian klinikal test selama 8 tahun dan diilhamkan sendiri oleh Roget Barnett, CEO Shaklee.

2.0 100% bahan daripada tumbuhan

3.0 Bebas daripada kekejaman terhadap haiwan

4.0 Bebas Gluten

5.0 Selamat daripada lebih 1,500 bahan kimia berbahaya dan ramuan yang dipersoalkan, yang telah ditunjukkan dari ujian Klinikal.

Youth Terbukti Secara Klinikal

Hebatnya Youth ini disebabkan telah dibuktikan melalui Kajian Klinikal dan bukan sekadar testimoni biasa sahaja.

Seramai 100 orang yang berusia diantara 20an, 30an, 40an, 50an dan 60an telah diuji. 50 orang daripada mereka berkulit Asia dan 50 orang lagi berkulit Barat.

Ujian Klinikal ini dibuat oleh World-Class Skin Expert dengan menggunakan Skin Age Index yang mana ia telah mengkaji kehadiran tanda-tanda penuaan melalui data klinikal.

Salah satu kajian yang dibuat adalah ke atas masalah kedutan wajah (wrinkles)

Daripada kajian tersebut, ia telah mengukur sehingga kedalaman dan kepanjangan kedut. Tanda- tanda yang letah dikaji adalah seperti berikut :

  • Kedutan dan garis lurus
  • Saiz pori
  • Tona kulit
  • Kelembutan kulit
  • Pigmentasi
  • Seri kulit
  • Kekenduran kulit

Memeranjatkan! Keputusan yang dibuat menunjukkan 100% daripda wanita yang mengikuti kajian ini terbukti kulitnya menjadi lebih muda berbanding sebelumnya.

Hanya dalam tempoh 4 minggu sahaja 2/3 wanita tersebut berjaya menjadikan usia kulit muka mereka lebih muda 10 tahun daripada usia sebenar.

 

Youth Patent dan Patent Pending

Patents Shaklee yang Granted untuk produk YOUTH ni adalah:

US 6036946 A – Methods for protecting skin from damaging effects of ultraviolet light

US 6174519 B1 – Composition for protecting skin from damaging effects of ultraviolet light

US 6235272 B1 – Composition for protecting skin from damaging effects of ultraviolet light

US 6015548 A – High efficiency skin protection formulation with sunscreen agents and antioxidants

Patent-patent ni dah di-filed sejak tahun 1997, 1998, dan 1999. Ada 4 lagi Patent-Pending (dah filed, belum granted) hanya untuk buat produk YOUTH Shaklee.

Youth Bebas Daripada Bahan Berbahaya

  • Parabens
  • Sodium/Ammonium Lauryl Sulfate
  • Phthalates
  • Propylene Glycol
    BHT
  • BHA
  • Mercury
  • Hydroquinone
  • Mineral Oil
  • Petrolatum
  • Synthetic Colors
  • Synthetic Fragrance
  • Benzalkonium Chloride
  • Benzophenone
  • Cyclomethicone
  • Aluminum Lakes
  • Lanolin
  • Petroleum-Derived Waxes
  • Quaternium-15
  • Methylisothiazolinone
  • Triclosan
  • Microbeads (Microplastics)
  • Aminobenzoic Acid (PABA)
  • Avobenzone
  • Cinoxate
  • Dioxybenzone
  • Nitro & Polycyclic Musks

5 Kandungan Botanikal Yang Terdapat Di Dalam Youth

  1. Muscadine Grape Polyphenols
  2. Lotus Japonicus Extract
  3. Apple Cell Extract & Gentle Vitamin A
  4. Schisandra Chinensis Fruit Extract
  5. Vital Repair+ (Vitamin, Botanicals)

 

Saksikan Unboxing Youth Daripada Saya.

Jangan lupa untuk subcribe youtube & follow Instagram saya untuk pelbagai info berkenaan kesihatan, kecantikkan dan tips braces daripada saya.

 

 

Kenali Youth Skincare Shaklee

 

1.0 Luminous Gel Oil Cleanser

3-dalam-1, tidak mengandungi sabun, pH-seimbang, pembersih ini menggabungkan campuran vitamin yang dipaten dan polifenol serta alga untuk memperhalus dengan lembut, menyuci, dan menyediakan kulit anda untuk langkah seterusnya. Hadapi dunia dengan seri semulajadi anda.

2.0 Perfecting Skin Toner

Bebaskan kulit anda dari sel-sel kusam dan ejen pencemar persekitaran dan tunjukkan kepada dunia, diri anda yang lebih cerah, berseri. Lakukan lebih daripada biasa untuk membersihkan sel kulit mati, menghidratkan dan membekalkan nutrisibersama dengan campuran vitamin penting, polifenol, dan bahan-bahan botanikal yang berpaten untuk kulit yang berseri.

3.0 Age Defense Moisturizer – SPF 50

Perlindungan untuk kulit anda adalah lebih daripada hanya melindunginya daripada sinaran matahari. Lindungi kulit anda lebih dari sekadar sinaran matahari dengan pelindung matahari berspektrum luas SPF 50 UVA/UVB. Vitamin dan Botani bernutrien melembapkan kulit anda dan menambahbaikkan penampilan kulit anda secara menyeluruh.

4.0 Advanced Renewal Night Cream – Rich

Krim malam ini diformulasi dengan shea butter dan jojoba menghidratkan kulit dengan mendalam serta melembutkan kulit. Alga Marin ditambah dengan anti oksida yang kaya dengan vitamin membantu mengecas dan membantu sel kulit semasa anda tidur, membuatkan kulit anda kelihatan lebih muda, licin, dan cerah.

5.0 Activating Serum

Youth Activating Serum mengandungi 10 kali ganda bahan aktif untuk memulakan langkah pembaharuan sel yang kritikal. Terdiri daripada campuran vitamin, polifenol dan YOUTH Complex kami yang berkesan, ia menggalakkan penghasilan kolagen dan pembaharuan pada peringkat sel, membuatkan kulit anda berkelakuan lebih muda untuk mencapai keremajaan dan keserian terunggul.

6.0 radiance C + E

Dos sebanyak 20% vitamin C tulen yang berpaten dan vitamin E serta ekstrak sel raspberi membantu untuk menegang, mencerah, dan mengurangkan kehadiran garisan halus dan kedutan.

Radiance C+E mengurangkan kehadiran tompok usia, melicinkan tekstur kulit, dan memperbaiki tona kulit secara keseluruhan.

Untuk kesan yang lebih menakjubkan, gunakan bersama rejimen penjagaan kulit anda selepas menggunakan serum.

Kapsul berdos-tunggal yang mudah digunakan ini adalah berasaskan tumbuh-tumbuhan, vegan, 100% terbiodegradasi dan diformulasikan tanpa bahan pengawet.

 

Testimoni Youth Shaklee

Biasanya kalau produk yang dijual dipasaran, mereka menggunakan model-model yang sememangnya sudah cantik.

Tetapi Shaklee tak buat macam tu, Shaklee menggunakan pengguna biasa tanpa secalit makeup untuk rasai perubahan pada kulit mereka.

Pelbagai jenis kulit, warna, asia, barat, lelaki dan perempuan.

Testimoni-Youth-Skincare

Kulit berjerawat dan berlubang hilang. Wanita berusia 60an juga kelihatan betambah muda.

 

Testimoni Youth Skincare

Parut berlubang semakin licin dan jeragat pudar.

 

Testimoni Youth Skincare

Lelaki juga perlu menjaga kesihatan wajah. Wanita di barat juga menggunakan Youth untuk kesan terbaik.

 

Untuk dapatkan kesan yang terbaik, anda hanya perlu hubungi saya Dilla Jalil 017-5657552.

Saya akan menyediakan konsultansi secara percuma dan akan mencadangkan set yang mana paling sesuai untuk masalah kulit anda.

Dapatkan tips dan cara penggunaan yang betul apabila anda membeli Youth Skincare dengan saya.

Anda juga boleh klik icon dibawah untuk pembelian terus melalui online.

 

order-sekarang-juga

ATAU

Pengedar Shaklee dan Cod Shaklee Ipoh

 

 

Anda berminat untuk menjadi pengedar Shaklee?

Dengan kualiti produk yang terjamin, saya memerlukan pengedar untuk memenuhi keperluan di setiap pelusuk negeri termasuk negara jiran seperti Indonesia, Singapura dan Brunei.

Hubungi saya Dilla Jalil 017-5657552 jika berminat menjadi pengedar, kehadiran anda amat dialu – alukan!

Pengedar Sah Shaklee : Dilla Jalil (Shaklee ID 852451)

017 – 5657552 (whatsapp /sms)

dillajalil@gmail.com (e-mail)

Anda nak buat berbisnes shaklee? saya akan ajar pelbagai RAHSIA group kami. (sila klik)

Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge